Forside

Information fra tandlægen

TANDLÆGESKRÆK

 

Mange børn og voksne er bange for et tandlægebesøg. Begrundelsen er gerne angsten for smerte, og alene lugten af tandlæge kan give ubehagelige sommerfugle i maven. Men angsten er i de fleste tilfælde ganske ubegrundet, og hvis du taler med din tandlæge om den, kan han både berolige dig og om nødvendigt give dig en lokalbedøvelse, så du intet mærker.

 

Tandlægeskræk er i høj grad noget, som man kan give videre til sine børn. Hvis de fornemmer angsten hos den voksne, vil de helt naturligt selv blive bange, når det er deres tur, så i dette tilfælde er det bedst at skjule sine følelser.

 

Praktiserende Tandlæger gør alt for at skabe en rolig og afslappet atmosfære under behandlingen. Gennem en professionel og kompetent optræden fra tandlægen såvel som klinikassistenten, vil du føle, at du er i de bedste hænder.

 

Ingen behandling vil finde sted uden dit eget samtygge. Og så er det i høj grad op til dig selv at gøre de årlige tandlægebesøg mere behagelige. Hvis du sørger for grundig og daglig renholdelse af dine tænder, så er der gode chancer for, at besøget blot omfatter en rutinekontrol og måske nogle gode råd.

 

 

Tandfakta.dk er en generel informationsside om tandbehandling. Oplysninger givet i tekst og billeder er udelukkende informativt retningsgivende og kan ikke gælde for en faglig vurdering af specifikke tandbehandlinger eller anden specifik odontologisk rådgivning. Søg altid tandlæge, når du har ondt, har problemer med tænderne eller ønsker specifik rådgivning vedrørende behandling.

PRAKTISERENDE TANDLÆGERS FORBRUGEROPLYSNING  |  AMALIEGADE 17  |  1256 KØBENHAVN K