Forside

Information fra tandlægen

HVAD KOSTER DET AT GÅ TIL TANDLÆGE

 

Tandlægepriserne er delt op i faste og frie ydelser. De faste priser er ens i hele landet mens de frie varierer fra tandlæge til tandlæge.

 

Der kan være forskelle på behandlingspriser hos tandlægerne i Danmark. Derfor er det altid en god idé at altid spørge om prisen inden en større behandling iværksættes

 

Hvis prisen på en behandling forventes at blive større end kr. 2.500, er alle tandlæger i Danmark forpligtet til, at tilbyde patienten et skriftligt prisoverslag.

 

Nogle patienter vælger at rejse til udlandet for at få foretaget større behandlinger. Der kan da også være penge at spare hos en tandlæge i f.eks. Polen eller Sverige.

 

Det er dog værd at bemærke, at prisen hos Praktiserende Tandlæger i Danmark ikke er baseret på hvad det koster, men alt det, du bliver sparet for.

 

Din Praktiserende Tandlæge i Danmark kan således sikre, at du altid er i de bedste hænder - før, under og især efter enhver behandling.

 

Vær opmærksom på - hvis du evt. sammenligner priser - om det er samme produkt, du sammenligner med? I Fakta om priser om priser på frie ydelser er der eksempler på de frie ydelser som i nogle tilfælde kan have store prisspænd fra tandlæge til tandlæge. Det kan skyldes konkurrenceforhold, og/eller at tandens placering (foran eller helt bagerst i munden) stiller forskellige krav til dens æstetik og dermed kompleksiteten af det arbejde, tandlægen skal udføre. Tal med din tandlæge i hvert enkelt tilfælde.

 

Fakta om priser hos tandlægen

Disse behandlinger varierer i pris fra tandlæge til tandlæge:

•  Flerfladet plastfyldning på lille kindtand på 2 flader.

•  Flerfladet plastfyldning på stor kindtand i undermund

    på 3 flader.

•  Krone af metal med påbrændt porcelæn i stor kindtand

    i undermund (uden stifter og opbygning).

•  Rodbehandling i fortand, overkæbe (eksklusiv fyldninger).

•  Rodbehandling i 3 kanaler, kindtand i undermund

    (eksklusiv fyldninger).

•  Bro i 3 led (erstatning for lille kindtand i overmunden

    af metal med påbrændt porcelæn uden stifter og opbygning.

•  Operativ fjernelse af visdomstand (ikke ekstraktion).

•  En lokalbedøvelse.

 

 

Tandfakta.dk er en generel informationsside om tandbehandling. Oplysninger givet i tekst og billeder er udelukkende informativt retningsgivende og kan ikke gælde for en faglig vurdering af specifikke tandbehandlinger eller anden specifik odontologisk rådgivning. Søg altid tandlæge, når du har ondt, har problemer med tænderne eller ønsker specifik rådgivning vedrørende behandling.

PRAKTISERENDE TANDLÆGERS FORBRUGEROPLYSNING  |  AMALIEGADE 17  |  1256 KØBENHAVN K